English version is right here.

antradienis, birželio 19

Savaitgalis #2

Taigi, praėjo dar vienas savaitgalis. Šį savaitgalį nudirbom daug darbų (mat dirbom nuo pat penktadienio popietės), tačiau gyvenimas nebūtų toks linksmas, jei viskas būtų paprasta kaip dukart du: atsirado dar daugiau problemų. O "dar daugiau" reiškia, kad reikia dar kokios geros savaitės darbo (nuo ryto iki vakaro), kad viskas būtų sutvarkyta. Pats idealiausias variantas būtų, jei pavyktų ne tik viską sutvarkyti, bet ir pakeisti greičių dežę, kadangi dabar optimalus greitis yra 60 km/h, o 80 km/h yra maksimalus greitis, praktiškai viršutinė riba..
Tačiau geriau negalvoti apie tai, ko nepadarėme - geriau pasigirsiu, ką nuveikėme. Praeitame rašinyje įmečiau videoreportažą iš įvykio vietos, o čia įdėsiu kelias nuotraukas. Mums pavyko nudažyti autobusiuką mėlynai-geltonai ir "tiuninguoti" jį įvairiais ideologiškai teisingais piešinėliais (tokiais kaip pakvaišęs besišypsantis veidukas-žudikas). viskas štai čia:
, ir .
dar pavyko ištiesti kilimą, nusipirkti geresnius stabdžių diskus, šarnyrus, juos sumontuoti, sugalvoti galinių sėdynių montavimo planą ir beveik jį įgyvendinti, uždėti visas lempas, veidrodėlius ir t.t., pasvajoti apie ateitį ir nuspręsti, kas viskas bus gerai... Jei pamiršau kokius nors darbus, teatleidžia man alachas, aš tikrai netyčia!
Beje, jau turime preliminarų planą, kaip leisim laiką Paryžiuje, bei nusprendėm į kelionę pasiimti papildomą guolių komplektą su visais reikalingais įrankiais tik dėl viso pikto. Juk visada smagu praleisti pusantros dienos keičiant guolius kur nors Čekoslovakijos glūdumoje.
Šeštadienį labai smagiai pasivažinėjom būtent didžiosios audros metu. Visi trys buvom kiaurai šlapi, kadangi keliavom tokiom transporto priemonėm kaip dviratis ir motociklas. Gerai, kad Ųdra parūpino visiems sausų drabužių (man teko treninginės kelnės su dviem paloskėm).
Taigi toks dar vienas mūsų savaitgalis!

9 komentarai:

Andrius rašė...

Jūs geriau pasakykit, kiek atsieis visas remontas kelionė, o ne vieno autobusiuko kaina :-D

Eziukas su kedais rašė...

o, aš panašiu metu panašiu maršrutu tranzuosiu. jei pamatysiu jumi, tai labai stipriai mosuosiu - stustokit :)

Tomas J. rašė...

nu musu keliones biudzetas bendras yra 10 000 lt, t.y. ~1700 lt zmogui :)

Eziukas su kedais rašė...

oj, žiū, čia gi rutulėnų šutvė busiką montuoja! Linkėjimai nuo Domanto, jei dar tokį pamenat ;) (dabar tai jau tikrai sustosit, jei pagausiu!)

Tomas J. rašė...

a-ha, o mes taip ir galvojom, kad čia tu! :P būtinai būtinai sustosim!

Anonimiškas rašė...

Tai kolegos "Pimp my ride" uzsiimat? :) Sekmes jum, lauxiu nauju postu, susidomejau :)

wee rašė...

juk ten ne veidukai zudikai, o geltoni vezliukai nindzes... :D viskas elementaru - pagal dabartine situacija musu greitis vezliskas, vezliukais puostas busikas --> wolkswagen TT (vertimas: Turbo Turtle)

Tomas J. rašė...

va čia tai mintis! Mes turime Volkswagen TT :D ech, greiciau ta ispanija!

Anonimiškas rašė...

Taip, tikriausiai todel