English version is right here.

penktadienis, liepos 6

dingusi savaitė

Šiek tiek keista vėl sėdėti savo kambaryje prie savo kompiuterio, kadangi pastaruoju metu gyvenau pas Donatą. Nebuvo net laiko prisėsti prie kompiuterio, todėl nieko nerašiau. Dabar pabandysiu prisiminti kas kaip vyko, bet nepažadu, kad viskas bus nuoseklu. Per visą laiką, kol mūsų nebuvo online, spėjom padaryti tokius darbus: suremontavom pagrindinį stabdžių cilindrą, panelės išpaišė visokiausių formulių ant autobusiuko, ant stogo buvo užrašyti garsieji skaičiai iš serialo "Lost": 4, 8, 15, 16, 23, 42. Ųdra su Donatu pritaisė sėdynes, aš spėjau vieną dieną skirti savo oficialiam darbui, įsitaisėm apsaugos priemones autobusiuko viduje: bagažinė bus užsklendžiama sklende, o durys bus rakinamos pakabinama spyna. Užvakar Donatas suveikė duslintuvą... Tiksliau iš senojo padarė naują, prireikė kelių vamzdžių ir kelių valandų virinimo. Gerai, kad netoliese buvo neblogas suvirintojas ;)
Labai smagi diena buvo trečiadienis, o ypač smagus momentas buvo, kai Donatas sugalvojo padaryti eksperimentą: kas bus, jei kelyje baigsis kuras? Nuėmė jis kuro žarnelę, kuria paduodamas dyzelis iš bako į siurblį ir užvedė variklį. Tai buvo diena, kai sužinojau, koks kaprizingas yra dyzelinis variklis. Prisisiurbusią oro sistemą bandėm sutaisyti kokias keturias valandas, kol galiausiai su dideliu slėgiu padavėm dyzelio tiesiai į siurbliuką ir jis per kokias 10 minučių išsivalė.
Vakar buvo laaaaabai gera diena. Nuo pačio ryto važiavom užregistruoti autobusiuko, ten išsiderėjom 9 sėdimas vietas. Pora trejetą valandų laukėm eilėje į techninę apžiūrą ir galiausiai buvom apžiūrėti. Dabar turim TA taloną iki 2009 metų, draudimą 3 mėnesiams, 9 sėdimas vietas ir labai labai prastus stabdžius. Tikimės artimiausiu metu juos sutaisyti, nes dabar kiek spaudi - tiek stabdo. Visai kaip gazelka kokia :)
tai tokie nuotykiai pastarosiomis dienomis. tikiuosi kada nuotraukų įdėti.
P.S.: greičių dėžė vis dar nepakeista. jei viskas gerai, trečiadienį kaune padarys jos remontą (kaina nei didelė nei maža - 800 lt) ir penktadienį iškeliausime.

Komentarų nėra: